top of page

Pust og meditasjon

Sunder Halvorsen og Jyoti Marjala

8.febr til10.febr 2025

I denne uken kan du fordype deg i indre arbeid og lære mer om pust og meditasjon. Du får anledning til å utforske eget pustemønster og blir introdusert til ulike pusteteknikker. Gjennom forelesninger får du en utvidet forståelse for pustens sentrale betydning kroppslig og psykisk.
 

Pustesesjonene vil ha fokus på diafragma pust- og avspenning. Diafragmamuskelens betydning for en rekke kroppsfunksjoner blir tema: hjerte-kar, alle bukorganer, ryggsøyle og cerebrospinalvæsken som sirkulerer i hjernens hulrom. Diafragmapust gir økt parasympatisk effekt som påvirker det autonome nervesystemet og roer ned hele organismen. Videre styrker det immunsystemet og gjør det mulig å komme ut av et lavgradig stress som følge av pusting i brystet.

Vi vil denne uken praktisere en rekke ulike meditasjonsteknikker, stille og aktive. Pust som meditasjon vil bli praktisert i gruppen daglig.

Kurset er for deg som allerede har erfaring med pust og meditasjon. Du vil kunne tilegne deg ny kunnskap som inspirerer og motiverer til å fortsette å utforske pust og meditasjon.

Vi legger stor vekt på å skape et trygt gruppefellesskap hvor den enkelte deltaker kan føle seg sett, hørt og akseptert. Det er en forutsetning for å skape et miljø hvor du kan vende oppmerksomheten inn og ha en undrende og aksepterende holdning til seg selv.

Velkommen!

Dato og tid

Starter: 

Slutter: 

Kursavgift: 

2500,-

Rom og måltider:

Priser pr natt, inkludert 3 måltider. Kursavgift ikke inkludert. 

Dobbeltrom,

eget bad

900,- pr person

Enkeltrom i hytte, delt bad

1300,- 

Enkeltrom hovedhus, delt bad

1500,-

Enkeltrom i låve, eget bad

1500,-

Enkeltrom i låve, eget bad

1700,-

Vilkår og betingelser:

Se her for mer informasjon. 

J. Sunder Halvorsen, psykiater, spes. i barnepsykiatri og forfatter, og Sandra Jyoti Marjala, meditasjonslærer og kroppsterapeut.

Les mer om dem her

Om Sunder og Jyoti

bottom of page