top of page

Om

Søsætra Retreatsted er resultatet av mange års erfaring, drømmer og planlegging. Vi har selv erfart hvordan våre liv er transformert gjennom meditasjon og personlig utvikling. Nå brenner vi for å skape et sted der andre kan utforske disse praksisene og oppleve vekst og heling.

Stedet eies og drives av stiftelsen En Bedre Verden. Stiftelsens formål er å fremme bevissthet, emosjonell og relasjonell kompetanse. Personlig utvikling og økt bevissthet er nødvendig for at vi skal ta bedre vare på oss selv, hverandre, og kloden vi lever på. Driften av Søsætra og kursene som skal foregå her er en sentral del av stiftelsens arbeid. 

 

Vi samarbeider med dyktige instruktører for å skape et variert program av kurs og retreater som er i samsvar med stiftelsens formål. Ta gjerne kontakt dersom du tror Søsætra kan passe dine arrangementer.

Visjon

Søsætra er et unikt sted for personlig utvikling, stillhet og innsikt. Et sted som støtter til økt bevissthet, tilstedeværelse og vennlighet. 

 

Med stor omtanke og kjærlighet skaper vi omgivelser hvor du kjenner deg ivaretatt og velkommen.

Quiet Forest

Hvem er vi?

Møt menneskene som arbeider med planlegging og utvikling av Søsætra. 

Ann-Kristin

Ann Kristin Sødal

Daglig leder

Ann-Kristin er hjertet og sjelen bak Søsætra. En dedikert daglig leder med stor lidenskap for å skape et unikt retreatsted. Ann-Kristin har lenge hatt en drøm om å skape et eget retreatsted, og nå har hun sammen med Geir kastet seg ut i dette eventyret! Hennes største drivkraft er å skape gode trygge rammer for nære menneskemøter og felleskap. Ann-Kristin har i tillegg stor interesse og forståelse for estetikk. Hun sørger for vakre harmoniske omgivelser som bidrar til å skape ro og velvære. Ann-Kristin har lang erfaring som psykoterapeut og driver egen praksis i Kristiansand.

GH.jpg

Geir Edvin Hovland

Styreleder

 

Geir er filantrop, grunnlegger og styreleder i stiftelsen En Bedre Verden. Geir brenner for å forme en organisasjon som forstår sammenhengen mellom indre og ytre bærekraft. Han tror på kraften av personlig utvikling og hvordan det støtter oss til å leve meningsfulle, ansvarlige og produktive liv. Geir er også styreleder og daglig leder for teknologibedriften Hokarob AS i Grimstad, og har i mange år forsket og undervist som professor ved Universitetet i Agder.
 

Mari

Mari Aanensen

Administrasjon

Mari er ansatt i 50 % stilling i stiftelsen og har flere ulike roller. Hun assisterer daglig leder Ann Kristin, har ansvar for nettsider og sosiale medier, og leder det administrative arbeidet i stiftelsen. Når det gjelder Søsætra er hun som Ann-Kristin svært opptatt av hvordan skape rammer for trygghet, tillit og nærhet. Hun brenner for at andre skal få oppleve kraften av meditasjon og kroppsorientert terapi. Hun er utdannet ergoterapeut og mindfulnesslærer og driver firmaet Mindfulness Kristiansand. 

bottom of page