top of page

Visjon

Vi vil skape et unikt sted for nærvær, stillhet og innsikt. Et sted som støtter til økt bevissthet, tilstedeværelse og medfølelse.

Noen vil komme for stillhet og ro - en pause fra hverdagen. Andre vil komme med ønske om ny innsikt og nye perspektiver. Mange vil komme for felleskap og gode menneskemøter. 

Med stor omtanke og kjærlighet vil vi skape omgivelser hvor du kjenner deg ivaretatt og velkommen. Maten vil være nærende og vegetarisk. Vi tilbyr retreater av varierende lengde, innen blant annet mindfulness, yoga og kroppsorienterte gruppeprosesser.

Om stedet

I dyp skog 25 minutter fra Elverum finnes denne spektakulære eiendommen. Det store sjarmerende hovedhuset rommer soverom, kjøkken, fellesarealer og et lekkert innendørs basseng. I låven blir det et stort grupperom, samt noen soverom. Nedenfor hovedhuset ligger et idyllisk vann med strand og brygge. I skogen rundt finnes mange turmuligheter, til fots, på sykkel eller på ski. Søsætra kan ta i mot opptil 20 gjester. 

Historien

En drøm blir virkelig!
I mange år bar vi på en drøm om skape et helt spesielt retreatsted. Steg for steg nærmet vi oss drømmen uten at noen av oss visste det. Veien har bestått av uventede vendinger, små og store tilfeldigheter. I 2021 falt de siste brikkene på plass, og stedet vi hadde ventet på dukket opp for salg. Stedet eies og drives av stiftelsen En Bedre Verden

Quiet Forest

Hvem er vi?

Møt menneskene som arbeider med planlegging og utvikling av Søsætra. 

Ann-Kristin

Ann Kristin Sødal

Daglig leder

Ann Kristin leder prosessen med å utvikle Søsætra. Hun er utdannet psykoterapeut og driver egen praksis i Kristiansand. Ann Kristin har en sterk estetisk sans og sørger for vakre harmoniske rom. 

Mari

Mari Aanensen

Administrasjon

Mari bidrar med administrative oppgaver og har ansvar for nettsiden og sosiale medier. Hun er utdannet ergoterapeut og mindfulnesslærer og driver firmaet Mindfulness Kristiansand. 

Geir

Geir Edvin Hovland

Styreleder

 

Geir er filantrop og styreleder for stiftelsen En Bedre Verden. I tillegg er han styreleder og daglig leder for en teknologibedrift og har i mange år undervist som professor ved Universitetet i Agder. Geir er en viktig støttespiller for teamet rundt Søsætra.  

 

Kenneth

Kenneth Johnsen

Vaktmester

Kenneth er utdannet vaktmester. Kenneth bor i bygda og tar hånd om alle store og små praktiske oppgaver knyttet til eiendommen. 

bottom of page