top of page

Om Søsætra og fasiliteter

Søsætra kan ta imot opp til 22 gjester og består av flere bygninger. Hovedhuset rommer soverom, kjøkken, fellesarealer og basseng. På tunet foran låven bygges tre arkitekttegnede hytter som rommer soverom og bad. I låven bygges det kurssal og soverom med bad. Se galleri for alle bilder. 

signal-2023-07-06-171020_002_edited_edit

Rom

Fil 23_edited.png

Kurssal

Bilde finn 3.png

Basseng

Søsætra har komfortable vakre rom med gode senger. Renoverte flislagte bad, maksimalt to rom som deler ett bad. Mange rom har eget bad. Det er 18 enkeltrom og 2 dobbeltrom. 

I andre etasje i låven bygges det en stor kurssal/grupperom. Låven vil være ferdig innen januar 2025. Det blir et usedvanlig rom med stor takhøyde, vakker belysning og store vindusflater ut mot tunet og tjernet. 

I hovedhuset finnes et stort innendørs basseng og boblebad med vakker utsikt til tjernet. 

Raw Vegetables

Mat

Maten tilberedes med stor omtanke og vil nære både kropp og sinn. Vi høster fra egen kjøkkenhage og plukker bær og sopp i skogen. Det blir vegetarisk kosthold med veganske alternativer. 

Fil 21.09_edited.jpg

Omgivelser

På Søsætra er du tett på naturen, omringet av dyp skog og ubevandrede stier. Rikt dyr og fugleliv. Ved hovedhuset finnes et lite tjern med strand, brygge og badstue. 

bottom of page