top of page

Meditasjon og Pust,

en kilde til økt livskvalitet

Sunder Halvorsen og Jyoti Marjala

19.febr til 23.febr 2025

Sunder og Jyoti

Disse dagene er for deg som ønsker fordypelse i pust og meditasjon. Et fokus blir utforskning av eget pustemønster. Du blir eksponert for ulike pusteteknikker og vil erfare hvor viktig pust er for økt kroppsbevissthet. Gjennom forelesninger og øvelser får du en dypere forståelse for pustens betydning for din fysiske og psykiske helse.

 

Pustesesjonene vil ha fokus på diafragma pust og avspenning. Du vil lære og erfare betydningen av diafragma, den store pustemuskelen. Diafragmapust gir økt parasympatisk aktivitet, som roer ned hele organismen. Videre styrker det immunsystemet og gjør det mulig å komme ut av et lavgradig stress som er en følge av pusting i brystet. Diafragmapust har en rekke viktige funksjoner: hjerte-kar, alle bukorganer, ryggsøyle, lymfesystemet og cerebrospinalvæsken, væsken som sirkulerer i hjernens hulrom.

Du vil også bli introdusert til ulike meditasjonsteknikker, stille og aktive. Pust som meditasjon er en sentral del av kurset. Du trenger ingen tidligere erfaring med pust eller meditasjon for å delta. Retreaten er også for deg som allerede har erfaring med pust og meditasjon og gir deg muligheten til fordypelse i egen prosess. Du vil kunne tilegne deg ny kunnskap som inspirerer og motiverer til å fortsette å utforske pust og meditasjon.

Vi legger stor vekt på å skape et trygt gruppefellesskap hvor den enkelte deltaker kan føle seg sett, hørt og akseptert. Det er en forutsetning for å skape et miljø hvor du kan vende oppmerksomheten inn med en undrende og aksepterende holdning til seg selv.

Velkommen!

Om Sunder og Jyoti

J. Sunder Halvorsen er psykiater, spesialist i barnepsykiatri og forfatter. Sandra Jyoti Marjala er meditasjonslærer og kroppsterapeut. Les mer om dem her.

Dato og tid:

Starter: Onsdag19. februar 2025

Slutter: Søndag 23. februar 2025

Kursavgift*: 

5200,-

*Kost/losji ikke inkludert

Rom og måltider:

Priser for 4 netter, pr person, inkludert tre måltider. Kursavgift ikke inkludert. 

Dobbeltrom,

eget bad                      (pr natt 900,-)

3600,-

Enkeltrom i hytte,

delt bad                       (pr natt 1300,-)

5200,-

Enkeltrom hovedhus,

delt bad                       (pr natt 1500,-)

6000,-

Enkeltrom i låve,

eget bad                      (pr natt 1500,-)

6000,-

Enkeltrom i låve,

eget bad                      (pr natt 1700,-)

6800,-

Hvordan melde seg på?

Trykk på knappen under for å melde deg på direkte til Sunder og Jyoti. Du vil deretter motta bekreftelse og link til booking av rom på Søsætra. Det er separate betalinger for kursavgift og kost/losji. 

Vilkår og betingelser:

bottom of page