top of page

Siste Nytt

Her legger vi ut små og store nyheter i arbeidet rundt Søsætra. Meld deg gjerne på nyhetsbrev, eller følg oss på sosiale medier. 

Et retreatsted - sentrert.png

Januar

Facebook og Instagram

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook.  

  • Instagram
  • Facebook

Januar

Ledig stilling som praktisk hjelper

Oppdatert: Vi har nå tilstrekkelig mange interesserte for denne rollen. Vi gleder oss til å bli bedre kjent og etablere teamet. 

Chefs Portrait
Fil 23.09_edited.png

Oktober

Åpningsdato

I samarbeid med byggleder har vi bestemt at åpningen blir januar 2025. Arbeidet med låven og hytter er omfattende og tidkrevende. Velkommen til Søsætra i vinterdrakt i 2025! 

Oktober

Økt kapasitet

Vi ønsket på sikt å utvide kapasiteten, men det var hensiktsmessig å gjøre dette nå i forbindelse med byggingen som allerede foregår. Det blir 6 nye sengeplasser i 3 små hytter på tunet foran låven. Det vil gi en total kapasitet på 22 deltakere inkludert kursholdere (18 enkeltrom og 2 dobbeltrom).

Fil 21.09_edited.jpg
Calendar Pages

Oktober

Booking åpner i januar

Vi tar i mot bookinger fra 8. januar 2024. For bookingforespørsler send epost til post@sosetra.no, og du får kontakt med Ann-Kristin eller Mari. Dersom du ikke har vært i kontakt med oss tidligere - send oss gjerne litt informasjon om deg/dere, og eventuelt link til nettside.

Oktober

Status kjøkkensjef

Vi har nå flere gode kandidater til stillingen som kjøkkensjef. Vi vil bruke høst og vinter til å bli bedre kjent og utforske hvordan vi best kan organisere kjøkkenteamet. Takk til alle som har delt og tipset i sine nettverk. Det er fortsatt mulig å ta kontakt hvis du tror denne stillingen er noe for deg. 

Chef at Work
Fil 07.11.2023, 14 10 20.jpeg

Oktober

Test-retreat

I oktober og november gjennomfører vi våre første test-retreater. Det blir små grupper av venner og bekjente som ønsker å knytte seg til Søsætra på ulike måter. Vi gleder oss til å utvide vårt team, og ikke minst begynne å få erfaring med Søsætra som retreatsted.

Juni

Hovedhuset er ferdig

Renoveringen av hovedhuset er nå fullført. Det innebærer oppgradering av bad, kjøkken og betydelige bygningsmessige utbedringer. Det er gjort forsterkning av strukturen, oppgradering av elektrisk og VVS-systemer og brannsikkerhet. I tillegg til bygningsmessige utbedringer har Ann-Kristin lagt ned utallige timer i planlegging og utforming av harmoniske rom.

Fil 22.05.2023, 09 45 04.jpeg
bottom of page